Maria & Alexander










Blogga har blivit ett bra sätt att visa gjorda jobb på, och för kunderna är det också praktiskt då man här får en möjlighet att se en kontinuitet av arbeten. Webbplatser är svårare att hålla uppdaterade och det är också en balansgång mellan att visa upp en bredd och få webbplatsen överskådlig.

Nåväl, har förstått på mina kunder att de tycker det är kul att få se några bilder på bloggen snabbt efter fotograferingen och att de också uppskattar möjligheten att kunna skicka en länk till sina vänner som de vill visa bilderna för.

Nu har jag till och med fått förfrågningar från brudpar som fotograferats innan bloggen startade om deras bilder finns någonstans på nätet så de skulle kunna visa dem för vänner och släktingar. Så var fallet med Maria och Alexander som gifte sig i Ingared 9 juli 2005, och här är några av bilderna vi då gjorde.

Dagen var tryckande varm med åska i luften. 30 sekunder efter att bilden vid sjön togs öppnade sig skyarna och regnet forsade ner och rensade upp atmosfären lagom till vigseln i kyrkan. Grattis på ettårsdagen och lite till..!!

Kommentarer

Populära inlägg